Karácsonyi Angyalok

Készítsünk Karácsonyi Angyalokat!

A hit, a remény, az öröm és a szeretet töltse be szívünket az advent időszakában.

Teremtsünk csöndes, meghitt ünnepet családunkban, készítsünk közösen angyalokat, karácsonyi dekorációkat. Töltsünk együtt minél több időt, alkossunk természetes anyagokból! A saját készítésű ajándékokban mindig ott van a szívünk is.

 

  • Szeretném figyelmetekbe ajánlani, az adventi alkotócsomagotami 4 angyal elkészítéséhez minden alapanyagot, és szerszámot tartalmaz, 5800Ft-ért. 

  • Ha valaki nem olyan bátor, hogy 4 angyalt készítsen, még barátkozik a tűnemezeléssel, neki ajánlom a karácsonyi angyal tűnemezelő alkotócsomagot, ami 1 angyal elkészítéséhez szűkséges alapanyagot és szerszámot tartalmaz, 3000 Ft-ért

  • Ha nagyon megtetszett az angyal tűnemezelés, és nem tudod 1db-nál, vagy 4-nél abbahagyni az alkotást rendelhetsz csak gyapjú alapanyagot az alkotócsomagok kiegészítéseként, 1000-ért.  Így nem kell újra az alátétszivacsot, a tűt és a videót kifizetned:) 

  • Ha pedig úgy érzed még nem rendelkezel kellő gyakorlattal ahhoz, hogy magad készítsd el az angyalokat, vagy szívesen elkészítenéd, de időd már nincsen rá, megvásárolhatod korlátozott számban készen is 3500 Ft-ért.

 

Ajándéknak és az otthonod ünnepi hangulatúvá varázslásához is nagyszerű választás.

Ha szereted a természetes anyagból készült dekorációkat ne várj tovább! Ezen az áron később már nem fogod tudni megvásárolni!

Látogass el a webáruházba, le ne maradj róla!

bukkialkotohaz.hu

Webáruház készítés